Kozo Consult
Om KoZo Consult

KoZo Consult er etableret af Nan C. Kofoed

 

 

 

 

Nan har en faglig og praktisk baggrund som markedsanalytiker og proceskonsulent. Har i over 15 år arbejdet med forskellige typer af brugerundersøgelser, strategi- og konceptudvikling. Har i de seneste 8 år ligeledes arbejdet med andre organisationsudviklingopgaver, der vedrører det psykiske arbejdsmiljø.

Uddannet bach.negot fra Syddansk Universitetscenter og bach.psych. fra Københavns Universitet. Har derudover en 1 årig systemisk konsulentuddannelse fra Amtofte & Strøier, en 2 årig systemisk og narrativ konsulentuddannelse fra Inpraxis samt flere længerevarende kurser og forløb indenfor Appreciative Inquiry.

Har tidligere bl.a. arbejdet for analyseinstituttet Millward Brown Denmark som leder af deres kvalitative afdeling, samt har været medstifter af PRO - Psykologisk Rådgivning og Organisationsudvikling.


Kristoffer Bo Jørgensen har siden 2007 været analyseassistent hos KoZo Consult.

Kristoffer har en stærk analytisk sans og en indlevelsesevne, der gør ham særdeles lydhør overfor alt det, som ikke bliver sagt - det, der ligger imellem linierne. Han stiller sig aldrig tilfreds med det åbentbare, og med sin nysgerrighed og lyst til at vide mere, er han en storslået sparringspartner.

Hos KoZo Consult står Kristoffer for projektstyring, råanalyser og opsætning af rapporter. Derudover studerer han Økonomisk Markedsføring (EMF) Cand.Merc. på Copenhagen Business School.


KoZo Consult Frederiksborggade 1, 1. sal DK-1360 K´┐Żbenhavn K Telefon: +45 2627 8131 Mail: info@kozo.dk